Vem vill dofta som en bok?

Written by Maria Ragnarsson on maj 31st, 2011

Igår handlade jag smink och passade på att fråga efter parfymen Paperback, som jag läste om i majnumret av Elle. Enligt tidskriften ska denna parfym dofta pocketbok. Nu hade de dessvärre inte parfymen i affären där jag var, så jag fick inte chansen att provlukta. Men vem vill lukta som en bok? Någon som har tänkt att förföra en bokmal måhända? Nej, visserligen är jag bibliotekarie och gillar böcker, men att lukta på dem eller dofta som en bok???

 

3 Comments so far ↓

 1. Linnea skriver:

  Jag vill inte dofta som en bok.. Jag förknippar böcker med typ bibliotekets arkiv och där luktar det unket och ”gamla böcker”.

 2. Maria skriver:

  Jag tänkte på nya böcker när jag läste om parfymen. Tyckte det var illa nog, men att lukta gammal bok är ju ännu värre!

 3. EvaB skriver:

  Den kan nog vara rätt svårsåld den doften!

  Ja det var roligt att träffas på Prosa & Marmelad-kvällen. Trevligt att vi sydsvenska grannar är presenterade för varandra nu. Vi kom inte hem förrän i går kväll så jag har inte skrivit om Bonner-kvällen, eller läst ut boken. Men jag ska!