Strandfynd och träffsäker ungdomsroman!

Written by Maria Ragnarsson on juni 6th, 2011

Sommar, sol och nya solbrillor – vi får väl hoppas att det fina vädret håller i sig, så att det kan bli fler turer till stranden med familjen. Vad tycks förresten om mina senaste strandfynd? Somrigt, eller hur?!

Med ett tips på en riktigt bra ungdomsroman att ta med till stranden, vill jag passa på att önska alla ungdomar en glad sommar! Missa inte Sara Ohlssons Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag. Vilken pärla! Helt klart en av de bästa ungdomsböckerna som jag har läst i år!

Träffsäkert som ett knytnävsslag i magen beskrivs smärtan som huvudpersonen Olivia känner, när hon dumpas av pojkvännen. Jag blir så tagen av den här berättelsen om att hitta sig själv, om kärlek, förälskelse, sex, vänskap och de första trevande stegen in i vuxenvärlden. Så på med solbrillorna och ut och läs!

 

Comments are closed.