”Some Hearts” av Carrie Underwood

Written by Maria Ragnarsson on december 2nd, 2009

Häromveckan lånade jag hem en skiva av en för mig obekant artist, Carrie Underwood. Biblioteket är sannerligen en guldgruva för den som önskar hålla sig á jour på musikområdet. Visst är det fantastiskt, att man gratis kan låna hem CD-skivor, som man av en eller annan anledning känner sig nyfiken på?!

Skivan ”Some Hearts” av Underwood har i vilket fall snabbt blivit en favorit här hemma. Efter att ha gjort en snabb sökning på internet kan jag berätta att Carrie vann American Idol 2005. Hennes musik befinner sig i gränslandet mellan country och pop. En riktig fullpoängare är den melodiösa och medryckande låten Jesus, Take The Wheel.

Jag skriver helt klart upp Carries album på min önskelista. Hon har hittills gett ut tre skivor: ”Some Hearts” (2006); ”Carnival Ride” (2007) och alldeles nyligen ”Play On” (2009). Vad annat kan jag säga än: lyssna, lyssna, lyssna!

 

Comments are closed.