Prosa & Marmelad gästar Forums bokförlag

Written by Maria Ragnarsson on december 2nd, 2011

Det duggregnade när jag klev av planet i Ängelholm för en stund sedan, men det känns ändå skönt att vara hemma igen efter en givande resa till huvudstaden, där jag för tredje gången deltog i bloggcirkeln Prosa & Marmelad. Denna gång besökte vi bokförlaget Forum. Bland de bokbloggande gästerna syntes It´s a literary thing, En och annan bok, Dilemma och Dagens bok för att nämna några.

Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman – författarna till Systrarna Eisenmans mingelmatbjöd på couscousfyllda coctailtomater, filodegsknyten och andra läckra smårätter med anknytning till mellanöstern och Nordafrika. Till detta serverades ett utsökt, noga utvalt rödvin (Lindemans Bin 40 Merlot).

 Systrarna Eisenman

Kalasandes på dessa rätter diskuterade vi den libyske författaren Hisam Matars bok Analys av ett försvinnande som ges ut i januari 2012 – absolut en bok att hålla utkik efter!

Speciellt inbjuden till vår bloggträff var Mia Skäringer, som exklusivt för oss berättade om sitt skrivande och sitt skådespeleri. Att Solsidan 3 är under produktion kommer inte minst att glädja mina barn, som för övrigt enträget bett mig komma hem med en autograf till dem var…Tack Mia för alla autografer! Sist men inte minst, tack boktipset och Forum för ett fantastiskt trevligt arrangemang!

 Maria (Minaboktips.se) & Mia Skäringer

 

6 Comments so far ↓

 1. Johan skriver:

  Det verkar ha varit en trevlig kväll. När kommer solsidan 3?

 2. Maria skriver:

  Hösten 2012 tror jag Mia pratade om.

 3. Desirée skriver:

  Låter som en härlig förlagsträff 🙂

 4. GUNVOR skriver:

  Jag har köpt Solsidan säs 2 av jultidningsförsäjare Emmy. Ska se den när jag får tid.

 5. Maria skriver:

  Absolut! 🙂

 6. Maria skriver:

  Du kan se fram emot många glada skratt!