Om bloggen

Om mig
Den här bloggen drivs av Maria Ragnarsson. Jag är utbildad bibliotekarie och ansvarar för skönlitteraturen för vuxna på biblioteket där jag arbetar. Urvalet här på bloggen speglar min läsning. Jag skriver kort sagt om böcker som jag finner särskilt spännande i bokfloden. Förhoppningsvis blir det en härlig mix som väcker din läslust!

Hantering av personuppgifter
Personuppgifter i form av namn och e-postadress lagras på den här bloggen från användare som har valt att skriva kommentarer till inlägg. Uppgifterna används inte till någonting utanför kommentarsfältet.
Det går att prenumerera på inlägg via e-post. E-posten används inte till någonting annat och du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Kontakta minaboktips@hotmail.se om du vill ta del av vilka personuppgifter som lagrats och om du vill radera uppgifter.

Information om kakor
En kaka eller cookie är en liten textfil med information som lagras på besökarens dator. I din webbläsare kan du ställa in om du vill tillåta kakor och hur länge du vill att de i så fall ska sparas.

På den här webbplatsen används kakor för att samla in (anonym) besöksstatistik och för vissa funktioner kopplade till sociala medier. I vissa inlägg förekommer inbäddat material, t.ex. YouTube-videos, och då kan ytterligare cookies sparas från dessa.

Hör av dig till minaboktips@hotmail.se om du vill komma i kontakt med mig, eller om det är något du undrar över. Men ha tålamod – jag läser sällan den här e-posten…

/Maria

Comments are closed.