Nystart och väntande bokhöst

Written by Maria Ragnarsson on juli 29th, 2023

Nu är det lääääänge sedan jag skrev något här på bloggen. Stress, minskad läslust, flytt – ja, så mycket annat har pockat på min uppmärksamhet!

Faktum är att jag bara var timmar från att helt stänga ner Mina boktips för gott. Men…det tog emot, så jag hänger kvar ytterligare något år. Lite nostalgiskt att bloggen faktiskt närmar sig femton år!

Jag har grunnat mycket på om bloggar spelat ut sin roll. Många tipsar numera om böcker på Instagram. Scrollar man i mobilen är ju Instagram fantastiskt. Men surfar man på datorn är väl bloggtexter fortfarande rätt okej, eller? Vad tycker du?

Nu hoppas jag på en nystart för mitt bokläsande och boktipsande. En förhoppningsvis härlig bokhöst står för dörren. Jag hoppas kunna samla kraft och återkomma med goa lästips! Tills dess följ mig gärna på Instagram. Så särskilt aktiv har jag väl inte varit där heller, men välkommen ändå…Kontot på Instagram heter Ordkonfetti.
Ha det fint bokvänner!

 

Comments are closed.