Nu ska här läsas Fridegård!

Written by Maria Ragnarsson on juli 9th, 2012

Idag kunde jag packa de 25 böcker av Jan Fridegård som jag beställt på Bokbörsen. Min plan är att beta av romanerna en efter en. I bokhandeln hittar man enbart den så kallade Trälserien. I övrigt är den lässugne hänvisad till bibliotek och antikvariat.

 

4 Comments so far ↓

 1. Mattias Fridegård skriver:

  Så hur har det gått med läsandet?

 2. Maria Ragnarsson skriver:

  Jag håller på med soldatsviten, men det går långsamt. Har tyvärr problem med trötta ögon. Övergående problem hoppas jag. Men jag gillar verkligen Jan Fridegård, så tanken är att jag ska blogga om hans böcker såsmåningom. Är du måhända släkt med författaren?

 3. Mattias Fridegård skriver:

  Japp det stämmer, det var min farfar.

  Ledsen att jag inte svarade förut, fick inte någon notis..
  Hur har det gått med läsandet?

  Vänligen
  Mattias

 4. Maria Ragnarsson skriver:

  Jo tack! Det har väl gått hyfsat med läsandet! Som du kanske har läst här på bloggen hade vi en författarvecka i våras då vi uppmärksammande Jan Fridegårds författarskap på biblioteket i Klippan. Det blev väldigt lyckat. Här kan du läsa om författarveckan:http://blogg.minaboktips.se/wordpress/?p=2788
  /Maria

  PS: Tyvärr har jag inte kommit på hur jag ska meddela när det finns ett svar på en kommentar på bloggen. Kul att du tittade in igen! DS.