Minaboktips.se lyft till toppdomänen

Written by Maria Ragnarsson on februari 9th, 2015

Ibland får man ett infall och innan man vet ordet av är man mitt uppe i en process, som man inte vet vart den leder. Läskigt! Jag frågade supporten på mitt webbhotell hur jag skulle gå tillväga för att flytta bloggen från underkatalogen till rotkatalogen. Vips fick jag till svar att de hade genomfört flytten. Oooops!

Tanken med det hela var och är att webbadressen ska bli tydligare och mer sökmotorvänlig. Den omedelbara konsekvensen blev dock att ett antal länkar plötsligt inte fungerade och att bloggen blev som osynlig. I takt med att sökmotorerna har indexerat om bloggen, tycks detta successivt ha rättats till.

Kommer du som bloggbesökare att märka någon förändring? Förhoppningsvis inte till det sämre i alla fall. Om du tittar upp i adressfältet, så är adressen kort och gott minaboktips.se. Tidigare var den faktiskt längre.

Om du har lagt in bloggen som en favorit, och du får upp en felsida, beror det på att du kommer till den gamla webbadressen. Sök bara upp bloggen på nytt och lägg till den som en favorit igen.

 

2 Comments so far ↓

  1. Ingrid skriver:

    Såå trevligt för alla bokälskare som inte har upptäckt din blogg ännu men som förhoppningsvis har större chans att göra det nu. Grattis Maria!

  2. Maria skriver:

    Tack för ditt stöd! Jag hoppas verkligen att förändringen blir till det bättre!