Linnéas ultimata presentbok

Written by Maria Ragnarsson on augusti 2nd, 2011

Gott att ge bort ätbara presenter från Linnéas skafferi av Linnéa Seidel är verkligen den ultimata presentboken. Man kan ge bort boken i sig, eller baka, safta eller sylta något att ge bort vackert förpackat. Eller varför inte unna sig något fint själv? Vackra snören och band, glasburkar med snygga etiketter, fina askar och presentkartonger betyder så mycket för helhetsintrycket!

Provade BLÅBÄRSSYLT MED VIT CHOKLAD (s. 70), men tyckte sylten blev väl söt och seg. Nästa gång utesluter jag nog den vita chokladen och minskar på sockret!

Min 11-åriga dotter skriver följande om boken: ”Jag har provat receptet LINNÉAS CHUNKY COOKIES (s. 26). Kakorna var väldigt goda. Receptet var enkelt och lätt att följa. Det som är bra med boken är att det finns så många bilder som gör att man blir inspirerad. Man vill baka allt, det ser ju så gott ut! Man kan till och med göra hemmagjord ketchup!”

Ett stort plus är att ingredienserna är vanliga, många har man redan i skafferiet. Inget onödigt krångel alltså – det är bara att sätta igång!

 

7 Comments so far ↓

 1. Malin skriver:

  Vit choklad och sylt låter som är härlig kombo!! Synd den blev seg! Du får berätta om det blir mer lyckat utan chokladen.
  Ha det fint i värmen!

 2. Lästrollet skriver:

  Har du tips på en barnkokbok, eller kokbok för män som inte kan laga mat?! 😉

 3. Maria skriver:

  ”Barnens första kokbok” eller ”Barnens stora kokbok” kanske kan vara något. Gå till bibblan och be om hjälp så du hittar böcker som kan passa just dig!

 4. Annelie skriver:

  Den får nog bli julklapp till min systerdotter som är jämngammal med din äldsta!

 5. Erica 11 år skriver:

  Ge boken till din syster istället, så kan din systerdotter låna boken.

 6. Maria skriver:

  Det blev supergott!

 7. Annelie skriver:

  OK! Jag litar på ditt omdöme!