Liebster Blog Award

Written by Maria Ragnarsson on november 4th, 2011

För ett tag tag sedan belönades jag med Liebster Blog Award. Jag bugar och bockar och tackar Jenny från Bokbalkongen för denna ära. Vad själva awarden står för verkar dock lite diffust, vilket gör mig en smula reserverad och betänksam, jag som ju är smått allergisk mot käcka skicka-vidare-meddelanden… Missförstå mig inte! Jag blev faktiskt jätteglad över awarden, eftersom denna utmärkelse trots allt kan ses som en fin gest från en uppenbarligen nöjd besökare på min blogg. 🙂

Med awarden följde en att-göra-lista som jag tills detta nu valt att förtränga…

1) Tacka den som gav awarden till dig och länka till bloggen. Tack Jenny! Besök gärna Bokbalkongen!

2) Välj ut 5 st som du vill ge awarden till. Låt personerna få veta att de fått awarden genom en kommentar på deras bloggar.

Jeanette It’s a literary thing; Jessica Ord och inga visor; Cicci Ciccis bokblogg; Kim Kim M. Kimselius är här nu!Susanne Den luttrade bibliotekarien Grattis! Ni får Liebster Blog Award av mig. Kanske har ni fått den innan, vad vet jag? Se det som ett tack och en uppmuntran från en nöjd besökare på era bloggar!

3) Kopiera och klistra in awarden på din blogg.

4) Lita på att dina utvalda sprider kärleken till andra bloggare.

5) Sist, men inte minst: Ha roligt och stötta varandra!

Ha ett fortsatt trevligt novemberlov med mycket tid till läsning! /Maria

 

5 Comments so far ↓

 1. Kim M Kimselius skriver:

  Tack snälla du för bloggawarden. Blir jätteglad!
  Kram Kim

 2. Maria skriver:

  Välförtjänt, tycker jag! 🙂

 3. Cicci skriver:

  Får hålla med föregående talare. Tack! 🙂

 4. Tack snälla Maria! Vi är nog på samma våglängd när det gäller awards 🙂

 5. Maria skriver:

  Skönt att höra att jag inte är ensam skeptiker! Det känns sannerligen dubbelt med awards!