Gör livet lättare med ViktVäktarna!

Written by Maria Ragnarsson on november 1st, 2012

En metod för viktminskning som tycks vara riktigt i ropet just nu är LCHF – åtminstone att döma av den strida strömmen av nya LCHF-kokböcker på marknaden. Huruvida dieten står sig långsiktigt, får väl framtiden utvisa. ViktVäktarna, som nu har hängt med i närmare 40 år, utgör ett beprövat alternativ för den hälsomedvetne.

I boken Gör livet lättare med ViktVäktarna förklaras ViktVäktarnas kostprogram och filosofi. Inte minst inspirerar receptdelen med sina aptitretande och fräscha recept. Hungrig ska man inte behöva vara enligt metoden, men man kan inte äta allt hela tiden. Förstås. Framgångsrik viktminskning handlar enligt programmet om att minska antalet kalorier som man intar, att välja hälsosam och nyttig mat, att motionera och att söka stöd hos likasinnade.

Måste man räkna points? Nja, det tycker förstås ViktVäktarna, men personligen är jag inte mycket för ett slaviskt räknande, utan tror man kommer långt genom att skaffa sig sunda vanor. Och då kan den här boken absolut ge en puff i rätt riktning!

vikt

 

Comments are closed.