Bokmässa, bokmässa, bokmässa!

Written by Maria Ragnarsson on september 29th, 2012

Årets bokmässa är välbesökt. Sällan har jag sett så många kända ansikten i vimlet.

  Utsikt över mässhallen

Sveriges ende astrounaut Christer Fuglesang fanns på plats och fick signera en bok till min son.

 

Många intressanta seminarier fanns att lyssna på. Mikael Niemi och Erlend Loe drog en stor publik när de samtalade om sitt förhållande till den finske humorns mästare Arto Paasilinna.

Seminarium om finsk humor

Monterprogrammen var digra och många gånger flanerade jag förbi en monter precis i lagom tid för att pricka in ett författarframträdande. Så kom det sig exempelvis att jag lyssnade på Pelle Sandstrak, aktuell med boken Mr Tourette on tour.  Jag säger bara: Bokmässan äger!

Sandstrak & Dorotea Bromberg

 

Comments are closed.