”Betvingade” – Simona Ahrnstedt bjuder på kärlek och spänning

Written by Maria Ragnarsson on maj 27th, 2013

Simona Ahrnstedts Betvingade är mumma för läsare som vill ha romantik, spänning och kvalitet! Det sprakar bokstavligen mellan Illiana Henriksdotter och Markus Järv i den här romanen! När Illiana och Markus möts känner de en motvillig attraktion till varandra. Det går nästan att ta på laddningen, som sedan successivt skruvas upp till bristningsgränsen.

Betvingade är knappast något att sätta i händerna på den pryde läsaren, för boken är kryddad med sexscener. Plumpt blir det dock aldrig för Simona har förstått att less is more. Ändå måste man nog säga att boken surfar på erotiktrenden – åtminstone minns jag inte debutromanen Överenskommelser som lika vågad. Mer om Överenskommelser kan du läsa här!

Betvingade utspelar sig i Östergötland på 1300-talet. En del historiska personer fladdrar förbi, men huruvida författaren har lyckats med alla historiska detaljer låter jag vara osagt. Till syvende och sist är detta trots allt en lättsmält underhållningsroman – och som sådan slukar jag den med hull och hår.

En härlig feelgoodroman för den som vill unna sig en stunds verklighetsflykt! Jag väntar redan på nästa bok! Bravo Simona!

 

2 Comments so far ↓

  1. Jan Fredman skriver:

    Tack igen Maria för din Bokblogg! Simona Ahrnstedt måste jag nog läsa, när tiden så tillåter. Kärlek, romantik, spänning och kvalitet är oavsett tidsålder alltid välkommet. Bästa hälsningar Jan

  2. Maria skriver:

    Hoppas du gillar boken i så fall, du som är så historiskt kunnig!