”Vegetariska kokboken” i ny omarbetad utgåva

Written by Maria Ragnarsson on maj 22nd, 2012

Vegetariska kokboken av Inga-Britta Sundqvist har länge varit en favorit i kokbokshyllan. Med den femte utökade och helt reviderade utgåvan från 2012 i handen, konstaterar jag att det känns som en helt ny kokbok!

Recepten är nya, näringsläran är uppdaterad, flera kapitel är nyskrivna och fotografierna är nytagna. Nytt är också att det vid varje recept anges ifall det är frågan om raw food, vegankost, lakto- eller lakto-ovovegetarisk kost. Ingen tvekan om att man bör införskaffa den nya utgåvan om man gillar att laga vegetarisk mat, för det här är en riktig kokbokspärla! Fast jag som hade den tredje upplagan från 2001 behåller nog min gamla trotjänare för receptens skull…

Spenatpaj med chèvre s. 228

Nu är jag vare sig mästerkock eller mästerfotograf, men spenatpajen med chèvre var oerhört delikat! Mums!

 

Leave a Comment